SYNERGI GRUPPEN

Tømrer

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Er du blevet fristet til at modtage et tilbud fra os, bedes du udfylde vores kontaktformular – så svarer vi inden for 24 timer!

350,-

Timeprisen på vores nedrivning er 350,-

430,-

Timeprisen på vores tømrer og murer er 430,-

+16 år

Vi har mere end 16 års erfaring

24t

Vi svarer inden for 24 timer

Nedriver timepris
0 ,-
Murer & tømrer timepris
0 ,-
Års erfaring
+ 0
Timers svartid
0

Gulvlægning efter dine drømme

Gør hvert trin magisk!

Gulvlægning efter dine drømme
Gør hvert trin magisk!

Velkommen til en verden af gulve, der ikke kun bærer dig, men også fortæller din historie. Vi forstår, at gulvlægning er mere end blot at lægge materialer – det handler om at skabe den perfekte ramme om dine øjeblikke. Vores passionerede gulvartister er her for at forvandle dine gulve til en magisk scene, der afspejler din stil og personlighed.

Uanset om du ønsker den naturlige varme fra træ, den elegante holdbarhed fra fliser eller den moderne lethed fra laminat, så har vi ekspertisen til at opfylde dine ønsker. Vores gulvlæggere kombinerer års erfaring med den nyeste viden om trends og teknikker, så du får ikke bare et gulv – du får et kunstværk, der taler til sanserne.​

Vi tror på kvalitet i alle detaljer. Fra forberedelsen af underlaget til det sidste nøje lagt gulvbræt, tager vi ingen genveje. Vi arbejder kun med materialer, vi kan stå inde for, og vores dedikation til håndværk og omhu skinner igennem hvert eneste projekt. Når du vælger os til din gulvlægning, vælger du ikke blot en overflade – du vælger komfort, stil og varig skønhed.

Lad os sammen tage hvert skridt med omhu og kreativitet. Kontakt os i dag for at begynde rejsen mod drømmegulvet, der løfter dit rum til et helt nyt niveau af elegance og charme.

Læs mindre Læs mere

Har vi fanget din interesse og har du brug for at høre mere?

Vi er altid klar til at hjælpe dig videre og svare på eventuelle spørgsmål du må have. Kontakt os med det samme via mail eller ring til os. Vi ser frem til at hjælpe!

Tømrer med mange års erfaring

Vores team af erfarne tømrere står klar til at hjælpe dig med alt fra mindre reparationer til større projekter, hvor effektivitet og høj faglighed er i fokus. Vi er med dig gennem hele processen, fra den indledende rådgivning til det færdige resultat. Uanset om du har brug for en ny terrasse, anlægning af gulv eller større renovation, kan du være sikker på, at vi hos Synergi Gruppen vil levere en løsning, der matcher dine forventninger og konkrete behov til veludført tømrerarbejde.

 

Vores kvalitetsbevidste tilgang sikrer, at alle tømrerprojekter udføres med den største grad af detaljerigdom, hvilket resulterer i smukke og holdbare løsninger, som du kan få glæde af mange år fremadrettet. Vores fokus på den høje kvalitet afspejles også i vores valg af materialer og samarbejdspartnere. Vi har nemlig et supergodt samarbejde med vores leverandører af byggematerialer, hvilket betyder, at vi kan tilbyde konkurrencedygtige priser på tømrerarbejde uden at gå på kompromis med den gode kvalitet.

 

Denne tilgang gør det muligt for os at levere tømrerarbejde til en fair pris. Gennemsigtighed er nemlig en hjørnesten i vores mantra. Fra det øjeblik du kontakter os til projektet er afsluttet, kan du forvente klar og åben kommunikation omkring alt fra omkostninger til tidsrammer og arbejdets omfang.

Læs mindre Læs mere
IMG_9906

Skræddersyede løsninger af tømrerarbejde

En anden vigtig faktor, der gør os til et trygt valg, er uden tvivl vores omfattende forsikringsdækning. Alle vores projekter er dækket af en forsikring på op til 1 million kroner, hvilket giver dig som kunde ekstra sikkerhed og tryghed. Desuden har vi en separat aftale med et forsikringsselskab, hvilket yderligere gør vores tjenester sikre og pålidelige. Denne forsikringsdækning betyder, at du som kunde kan have fuld tillid til, at dit projekt er i gode hænder, og at alle eventuelle uforudsete hændelser bliver håndteret professionelt.

 

Med os som din tømrerpartner får du en perfekt cocktail af erfaring, kvalitet og pålidelighed. Vores store fokus på at levere de bedste kvalitetsløsninger til konkurrencedygtige priser, vores gennemsigtighed i prissætningen, og vores fokus på kundetilfredshed gør os til det oplagte valg, når du har brug for professionelt tømrerarbejde.

 

Vores tømrere har stor erfaring med at bygge og renovere, og har derfor mulighed for at tilpasse løsninger som passer til dit behov og budget. Har du brug for en skræddersyet løsning, så kan vores tømrere hjælpe dig med at realisere dine drømme. Vi kombinerer skarp præcision med kreativ flair for at sikre, at den endelige løsning harmonerer perfekt med dit hjem. Vores gennemsigtige tilbud giver dig fuldt overblik over omkostningerne, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Læs mindre Læs mere

Indhent et tilbud